Built with Berta.me

 1. Bij de Anne Frank Stichting coordineerde ik Bosch de contentproductie van de nieuwe website. Een deel van de nieuwe site gaat in op actuele thema's. Ik ontwikkelde o.a. de videoconcepten voor deze sectie.

  Producer & Regie: Yvette Bosch
  Script: Jaap Tanja (Anne Frank Stichting)
  Animatie: Studio 05

  Audio: Jewelbox

 2. Bij de Anne Frank Stichting coordineerde Yvette ik de contentproductie van de nieuwe website. Een deel van de nieuwe site gaat in op actuele thema's. Ik ontwikkelde o.a. de videoconcepten voor deze sectie.

  Producer: Yvette Bosch
  Script: Jaap Tanja (Anne Frank Stichting)
  Storyboard & Animatie: Thalia de Jong

 3. Bij de Anne Frank Stichting coordineerde ik de contentproductie van de nieuwe website. Een deel van de nieuwe site gaat in op actuele thema's. Ik ontwikkelde o.a. de videoconcepten voor deze sectie.

  Producer: Yvette Bosch
  Script: Jaap Tanja (Anne Frank Stichting)
  Animatie: Martine Rademakers, Alpaca Animations

 4. Bij de Anne Frank Stichting coordineerde ikde content productie van de nieuwe website. Een deel van de nieuwe site gaat in op actuele thema's. Naast uitlegvideo's vonden we het belangrijk om ook persoonlijke verhalen te laten zien. Ik ontwikkelde o.a. de videoconcepten voor deze sectie.

  Productiebedrijf: Mals Media
  Regie: Willem Timmers

 5. Ik produceerde in opdracht van de Anne Frank Stichting een video ter gelegenheid van de opening van het hernieuwde museum.


  Regie: Juul op de Kamp
  Productiebedrijf: Mals Media
  Camera: Florian Koch